Oameni şi maşini: Porsche 911 (993). VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 17 iul. 2012 Prezentări
Oameni şi maşini: Porsche 911 (993). VIDEO

993 e unul dintre cele mai iubite Porsche-uri, iar asta se întâmplă din mai multe motive. Principalul motiv scos la înaintare de către proprietari este faptul că motoarele de pe 993 sunt ultimele răcite cu aer. Alţii spun că s-au îndrăgostit de maşină pentru modul în care îţi permite să te distrezi la volan fără a te arunca în primul copac din cale (suspensia multilink de pe spate, din aliaj, a oferit maşinii o stabilitate mult mai mare decât a modelelor precedente).

În fine, alţii au îndrăgit această maşină pentru modul în care putea fi ţinută sus în ture cam în orice treaptă de viteză, precum şi pentru motorul de 3.6 litri de sub capotă. Noi am spune totuşi că au iubit maşina pentru toate acestea, dar mai ales pentru modul în care arată!

Judecaţi voi înşivă privind acest exemplar perfect de 911/993, întreţinut excepţional, semn al unei pasiuni fierbinţi din partea proprietarului său. Căci felul în care arată o maşină trădează, până la urmă, pasiunea proprietarului. Motiv pentru care această maşină intră în serialul nostru Oameni şi Maşini. Enjoy!

Porsche 911 (993) from JHDproductions | Jordan Hamelin on Vimeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide