Opel Astra Roadster – Informaţii preliminare

Autor: Dan Vache 24 iun. 2009 Prezentări
Opel Astra Roadster – Informaţii preliminare

Noua generaţie Opel Astra, abia prezentată de curând, va beneficia ca şi până acum de o versiune cabrio, principala diferenţa faţă de situaţia actuală constând în faptul că se va renunţa la al doilea rând de scaune, care probabil reprezenta mai mult o pierdere de spaţiu. Asta înseamnă că noul model ar putea fi un concurent pentru viitorul Volkswagen BlueSport sau Scirocco Roadster sau chiar o alternativă ieftină pentru un Mercedes SLK.

În ceea ce priveşte designul, aşa cum putem vedea în pozele celor de la AutoExpress, este clar că partea frontală va fi preluată integral de la versiunea Opel Astra în 3 uşi, spatele urmând să fie schimbat, cu blocuri optice specifice, o evacuare proeminentă şi un stop de frână integrat în mânerul portbagajului. De interior nu mai amintim nimic, întrucât şi acesta va fi în mare parte identic cu cel regăsit pe modelul de bază.

La capitolul motorizări, se anunţă veşti bune: vârful de gamă va avea un motor de 2.0 litri turbo de 270 CP, fiind acompaniat de un 1,4 turbo de 150 CP şi un 2.0 CDTI de 170 CP. Pentru lansare vom avea însă de aşteptat, Opel având deja un program încărcat: anul acesta vine noua Astra, la anul vedem versiunile în 3 uşi şi break iar apoi producătorul german se concentrează pe noua Zafira. Abia apoi va fi lansat şi Opel Astra Roadster.

VEZI TOATE POZELE PE AUTOEXPRESS.CO.UK

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide