Opel Calibra – schiţe

Autor: Cosmin Iordache 05 aug. 2009 Prezentări
Opel Calibra – schiţe

Opel Calibra a figurat în portofoliul Opel timp de 8 ani, între 1989 şi 1997, iar la debutul său a fost cel mai aerodinamic model de serie construit vreodată. Drept urmare a fost un automobil sport foarte apreciat şi pe străzile din România existând multe astfel de exemplare şi comunităţi importante de fanii. Admirtorii acestui model se pot bucura acum, Calibra va reveni.

Conform celor de la Autoexpress Opel Calibra va păstra caracterul primei generaţii, adică va fii foarte aerodinamică şi va întoarce multe capete. Cel mai probabil acest model va prelua din elementele prezentate pe conceptul Opel GTC, expus la Salonul de la Detroit din 2007, prototip cu care s-a pus bazele noi imagini de marcă Opel.

Calibra se pare că se va baza pe platforma Delta a lui Astra şi va avea tracţiune pe roţile din faţă. Porpulsoarele vor fii împrumutate de la noua gamă Astra, cu vârful de gamă un 2.0 litri turbo de 250 CP. Acest model va veni în standard şi cu suspensia adaptivă FlexRide.

Tot de la britanici aflăm că va fi un coupe cu configuraţia 2+2, iar scaunele din spate vor putea glisa, pentru a oferi un spaţiu cât mai generos al portbagajului, fiind un model deopotirvă sportiv, cât şi spaţios. Acest model mai are însă până va vedea lumina zilei, în plan fiind Astra GTC, Estate şi posibil Zafira MPV.

Vezi aici mai multe poze.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide