Peugeot 206+ - Geneva 2009

Peugeot 206+ este un produs low cost între defuncta generaţie 206 şi actuala generaţie 207, menit să aducă profit din segmentul low cost. Apariţia lui înseamnă veşti destul de proaste pentru modelele estice care vizează acelaşi public.

14.04.2009 - UPDATE VIDEO

Vă prezentăm primul clip cu reîncarnarea modernă a "leului" de oraş, Peuegeot 206+. După cum se poate observa produsele low cost o sa aibă un rival pe măsură, în persoana acestui 206 resuscitat

18.02.2009

Peugeot 206+ - spatePeugeot 206 a fost una dintre cele mai populare modele europene din ultimul deceniu şi încă există mulţi nostalgici care se gândesc la acest model cu simpatie. Deci apariţia unei continuări, numită Peugeot 206+, nu foarte diferită de modelul iniţial, dar adusă la zi din punct de vedere stilistic, înseamnă veşti bune pentru fani. Rândurile acestora vor fi îngroşate şi de cei care îşi doresc un model ieftin,206+ urmând, mai mult ca sigur, să fie unul destul de accesibil.

Practic modelul este un facelift mai pronunţat inspirat din Peugeot 207 al vechiului model. Atât interior cât şi exterior, elementele vechiului 206 sunt îmbinate cu cele ale noului 207, rezultând un design plăcut. Tehnologic nu vor fi prea multe schimbări, va fi introdus un motor de 1.1 litri de 60 CP pe lângă cele existente deja, reprezentate de benzina 1.4 I ce dezvoltă 75 CP şi de dieselul 1.4 HDI de 70 CP.

Trei tipuri de caroserie vor fi disponibile, deci toată gama Dacia Logan se poate simţi ameninţată de 206+. Preţurile nu au fost anunţate încă, dar ne aşteptăm să fie unul destul de mic, acest model venind ca o mănuşă pentru cererea de criză. Probabil acest model va fi expus la Salonul Geneva 2009 urmând să fie destinat pieţei europene exclusiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.