Premiera  Peugeot RCZ, ediţie limitată la Frankfurt 2009

Coupe-uri Peugeot apar rar, de aceea suscită un interes mare. Iar, în cazul lui Peugeot RCZ, am avut ocazia de a admira primul exemplar din ediţia limitată de 200 de exemplare, la debutul producţiei.

Peugeot RCZ, ediţie limitată la Frankfurt 2009 Peugeot RCZ, ediţie limitată la Frankfurt 2009

Peugeot RCZ este o noutate de marcă pentru francezi, care şi-au permis luxul de a le oferi primilor 200 de clienţi o ediţie limitată, cu un preţ de 35.000 euro. Modelul alb expus la Frankfurt 2009 a fost primul astfel de exemplar şi putem spune că lumea coupe-urilor compacte a câştigat un membru cu prestanţă. Profilarea lunetei şi acoperişului, ramele cromate sau jantele de 19" sunt câteva elemente care plasează acest nou leu în liga lui Audi TT sau BMW Z4. Totuşi, interiorul te aduce cu picioarele pe pământ, fiind preluat, cu puţine tuşe de lux, de la compacta Peugeot 308.

Tot în standul Peugeot la Frankfurt 2009 a fost expus şi un concept cu propulsie hibridă a lui RCZ, beneficiind de tehnologia Hybrid4 - care, de altfel, va apărea în serie pe Peugeot 3008 începând din 2011.

VEZI EDIŢIA SPECIALĂ PEUGEOT RCZ LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.