Porsche 911 - Facelift

Producătorul german a dat publicităţii un nou set de poze cu faceliftul gamei 911, ce beneficiază de schimbări estetice, o nouă cutie de viteze cu şapte trepte şi upgrade-uri de putere.

Porsche 911 FaceliftModificările de ordine estetic se identifică prin noile spoilere, jante de 18 şi 19 inch redesenate, un set de lumini de poziţie pe LED-uri şi blocuri optice spate ce par inspirate de la Maserati. La capitolul tehnic avem o nouă cutie de viteze cu ambreiaj dublu, şapte trepte, acţionare secvenţial şi controlul tracţiunii denumit de Porsche PDK.

Motorul boxer de 3,6 litri cu 6 cilindri primeşte un plus de 20 CP până la 345 CP, în timp ce Carerra S ajunge la 385 CP, graţie creşterii de 30 CP. În ceea ce priveşte performanţa, Carrera ajunge la 100 de km/h în 4,7 secunde iar viteza maximă este de 289 km/h. Versiunea S are un câştig de 0,2 secunde la prima sută de km şi de 13 km/h la viteza maximă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.