Porsche GT9R by 9ff

Cei de la 9ff d-su făcut remarcaţi pentru creare modelului GT9, bolid de 987 CP. Acum nemţii vor să îşi întreacă recordul cu un model obscen de puternic de 1.120 CP, denumit GT9R.

Porsche GT9R by 9ff Porsche GT9R by 9ff

Ne-am minunat cu toţii la hypercarul Porsche GT9, dezvoltat de tunerul german 9ff dintr-un model Porsche 911 GT3 şi am crezut că mai mult nu se poate cere. Ei bine, acest bolid va părea un mieluşel pe lângă ce au de gând maniacii germani: o versiune GT9R cu aproape 1.120 CP.  Dacă ne gândim că GT9 era capabil de o viteză de 409 km/h, mulţumită celor 987 CP, obţinuţi din propulsorul de 4,2 litri, versiunea cu sufixul R are toate premizele pentru a deveni una dintre cele mai rapide maşini din istorie.

Imaginea ataşată este din păcate doar o realizare computerizată, dar ne putem face o idee în mare despre planurilor celor de la 9ff. GT9R aduce în plus un nou eleron, o parte frontală revizuită cu un splitter, evacuări laterale şi o priză mare pe plafon.  Nu ştim câte exemplare vor exista, dar probabil se vor putea număra cu degetele de la o singură mână, dacă luăm în considerare că GT9 a luat naştere în doar 20 de copii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.