Porsche Panamera - Lansare oficială la Beijing

Porsche se adaptează din mers şi îşi amână lansarea noului Panamera, programată iniţial pentru Salonul Auto de la Geneva, pentru evenimentul echivalent din Beijing.

Porsche Panamera - Lansare oficială la Beijing Porsche Panamera - Lansare oficială la Beijing

Motivul este unul foarte simplu. În timp ce în Europa vânzările în cel mai bun caz vor stagna, în China potenţialul rămâne unul imens. Acolo Porsche şi-a dublat vânzările în anul fiscal 2007-2008 comparativ cu anul precedent, când a vândut 8190 de unităţi. Iar în Europa numărul de maşini comercializate chiar a scăzut, cu 5,4 procente de exemplu în ţara mamă.

Mometan însă, situaţia e roză pentru Porsche, care a reuşit să incheie ultimul an fiscal în septembrie cu un profit de 8,6 miliarde de euro, majoritatea din aceşti bani făcută în urma tranzacţionării inteligente a acţiunilor Volkswagen. Iar optimismul e atât de mare în tabăra germană, încât oficialii îţi menţin targetul de 20.000 de Porsche Panamera vândute pe an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.