Porsche Panamera - Motor diesel

Nu credeaţi că se poate, nu? Ei bine, Porsche nu numai că va monta un diesel pe Cayenne, dar îl va folosi şi pe viitorul Panamera.

Porsche Panamera - Motor diesel Porsche Panamera - Motor diesel

Evident, germanii nu vor să confirme nici o informaţie de acest gen, însă zvonurile par să fie mai aproape de adevăr ca niciodată. Porsche Cayenne este primul model care sparge gheaţa şi va avea de anul viitor un propulsor diesel de 3.0 litri, marca TDI împrumutat de la Audi. Iar aceasta va fi implementat şi pe viitorul Panamera.

De asemenea, se pare că sedanul german urmează să aibă şi o versiunea targa.Şi acum că ştim aproape sigur că vom vedea diesel pe un Porsche, ce mai ziceţi de modelul acela compact tot de la producătorul german?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.