Porsche Panamera pachete de performanţă de uzina

Porsche Panamera prinde surprinzător de bine în rândul tunerilor, dar pentru a nu lăsa profitul pe masa altora, Porsche vine acum cu propriile pachete de performanţă.

Porsche Panamera  pachete de performanţă de uzina Porsche Panamera pachete de performanţă de uzina

Porsche Panamera este modelul cel mai des personalizat în ultimavreme, din gama constructorului din Stuttgart. Observândnumeroasele alternative oferite de companii mai importante sau maipuţin importante din domeniul tuningului, Porsche oferă acumîmbunătăţiri de uzină. În principal elementele de personalizaredisponibile la orice dealer în viitor se axează pe două maridirecţii, performanţă şi estetică.

Porsche Panamera Sport Design Package

Cel denumitPowerkit înseamnă recalibrarea sistemului de mannagement almotorului şi montarea a două noi unităţi turbo, crescând puterea laun impresionant nivel de 540 CP, iar cuplul la 750Nm. Plusul de sub capotă se traduce într-un minus de 0,1secunde din timpul necesar pentru a atinge 100 km/h, Panamera Turboreuşind să se propulseze spre prima sută în doar 3,9 secunde.Vorbim astfel de singurul bolid de uzină cu patru uşi, care coboarăsub pragul celor patru secunde necesare pentru a urca aculvitezometrului spre prima valoarea cu două zerouri. Infuziade putere umflă însă preţul de achiziţiei a unui Porsche PanameraTurbo cu 16.695 euro, TVA inclusă, şi acest kit poate fimontat chiar şi pe modelele comercializate anterior.

Partea esteticăeste cosmetizată prin Sport Design Package, disponibil de data astapentru toate versiunile Panamera. Această personalizare constăîntr-un nou kit cu prize mai mari în partea frontală,praguri laterale şi spoiler spate cu difuzor de aer în culoareacaroseriei. La toate acestea se adaugă jante noi cudimensiunea pe 20 inch, mai mari decât cele de serie, şi mai latedecât cele de serie, disponibile pe negru sau argintiu. Preţulelementelor pentru caroserie este destul de piperat, costând 4.585euro în Germania, iar jantele mai umflă nota de plată cu încă 1.588euro.