Porsche Panamera pachete de performanţă de uzina

Porsche Panamera prinde surprinzător de bine în rândul tunerilor, dar pentru a nu lăsa profitul pe masa altora, Porsche vine acum cu propriile pachete de performanţă.

Porsche Panamera  pachete de performanţă de uzina Porsche Panamera pachete de performanţă de uzina

Porsche Panamera este modelul cel mai des personalizat în ultima vreme, din gama constructorului din Stuttgart. Observând numeroasele alternative oferite de companii mai importante sau mai puţin importante din domeniul tuningului, Porsche oferă acum îmbunătăţiri de uzină. În principal elementele de personalizare disponibile la orice dealer în viitor se axează pe două mari direcţii, performanţă şi estetică.

Cel denumit Powerkit înseamnă recalibrarea sistemului de mannagement al motorului şi montarea a două noi unităţi turbo, crescând puterea la un impresionant nivel de 540 CP, iar cuplul la 750 Nm. Plusul de sub capotă se traduce într-un minus de 0,1 secunde din timpul necesar pentru a atinge 100 km/h, Panamera Turbo reuşind să se propulseze spre prima sută în doar 3,9 secunde. Vorbim astfel de singurul bolid de uzină cu patru uşi, care coboară sub pragul celor patru secunde necesare pentru a urca acul vitezometrului spre prima valoarea cu două zerouri. Infuzia de putere umflă însă preţul de achiziţiei a unui Porsche Panamera Turbo cu 16.695 euro, TVA inclusă, şi acest kit poate fi montat chiar şi pe modelele comercializate anterior.

Partea estetică este cosmetizată prin Sport Design Package, disponibil de data asta pentru toate versiunile Panamera. Această personalizare constă într-un nou kit cu prize mai mari în partea frontală, praguri laterale şi spoiler spate cu difuzor de aer în culoarea caroseriei. La toate acestea se adaugă jante noi cu dimensiunea pe 20 inch, mai mari decât cele de serie, şi mai late decât cele de serie, disponibile pe negru sau argintiu. Preţul elementelor pentru caroserie este destul de piperat, costând 4.585 euro în Germania, iar jantele mai umflă nota de plată cu încă 1.588 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.