Primele schiţe oficiale cu Audi A3 Sedan

Premieră importantă pentru germani la Salonul Auto Geneva 2011: va fi prezentat noul Audi A3 Sedan, prefigurat pentru moment de nişte schiţe oficiale Audi. Vorbim de un concept, dar care anunţă un model de serie similar în proporţie de 90%.

Primele schiţe oficiale cu Audi A3 Sedan Primele schiţe oficiale cu Audi A3 Sedan

Zvonurile despre un Audi A3 Sedan circulă de ceva vremeprin lumea auto - cunoscuta politică a platformelor comunedin grupul VAG impunea, de altfel, apariţia unui văr pentrufamilistele de clasă compactă Volkswagen Jetta şi Skoda Octavia.

La Salonul Auto Geneva 2011 va fi prezentat conceptul lui Audi A3 Sedan

Cu ocazia Salonului Auto Geneva2011, germanii ne vor arăta, în sfârşit, unpreview al viitorului Audi A3 Sedan, sub forma unuiconcept. Deocamdată, suntem gratulaţi cu nişte schiţeoficiale, dar e clar că nu vom avea parte de surprize prea mari,dată fiind continuitatea stilului pe care Audi îl aplică modelelorsale.

Principalul lucru care ne interesează la acest concept este căprefigurează noua imagine a viitoarei generaţii AudiA3 (deci nu vorbim de o versiune sedan a actualului Audi A3). Care va prelua, de fapt, platforma tehnicăa iminentului Volkswagen Golf 7.

Cei de la Audi ne spun că Audi A3 Sedan Concept va aveao lungime de 4,44 metri, cu 15 cm mai mult decât un A3 Sportback,dar cu 26 cm mai puţin decât un Audi A4, deci, din punct de vedere marketing, Audi A3Sedan este bine plasat în gama constructorului din Ingolstadt.

Audi A3 Sedan va fi bazat pe platforma tehnica a lui VW Golf 7 si va avea 4,44 metri lungime

Conceptul ne va arăta o faţă complet nouă pentru A3, cuo imensă grilă şi faruri în noua formă impusă de miculAudi A1, în timp ce partea laterală se vaapopia de conceptul de coupe cu 4 uşi, urmând a pune accentul pe undinamism pronunţat.

Dinamism care va fi subliniat şi de motorul de subcapotă, un turbo în cinci cilindri, de 408 CP, care îşi transmiteputerea la toate cele patru roţile, graţie sistemuluiQuattro.

CREDEŢI CĂ AUDI A3 SEDAN VA AVEA SUCCES?