Renault a înregistrat numele Kanjara

Renault a înregistrat brandul Kanjara, numele SUV-ului Dacia, la Institutul Naţional pentru Proprietate Intelectuală din Franţa, pentru comercializare pe piaţa franceză şi în Europa, precum şi în alte ţări unde urmează să fie vândut modelul, potrivit cartech.fr.

Renault a înregistrat numele Kanjara Renault a înregistrat numele Kanjara

Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent că SUV-ul Dacia, al şaselea model din programul Logan, se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri, mai lungă cu 20 de centimetri faţă de modelul de bază, denumită Kanjara.SUV-ul are la bază platforma tehnică a modelului Nissan Qasqai, potrivit automobile-magazine.fr. Nissan Qasqai este disponibil în două versiuni, cu cinci şi, respectiv, şapte locuri. 

Dacia vrea să prezinte modelul SUV la Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului de Administraţie al Dacia, Jacques Chauvet, citat de cotidianul francez La Tribune la sfârşitul lunii iunie. Cu toate acestea, alţi oficiali ai Dacia-Renault afirmat că maşina nu va fi expusă la Frankfurt şi au refuzat să comenteze asupra veridicităţii unor fotografii apărute pe internet la începutl lunii iulie, care păreau să dezvăluie varianta de producţie a SUV-ului. Mai multe puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.