Renault are 6 premiere mondiale la Paris

Producătorul francez vine la Salonul Auto de la Paris cu trei noi primiere: un nou tip de Kangoo, Megane 3 Coupe şi un concept ce prefigurează viitorul Megane Coupe Cabriolet.

Renault are 6 premiere mondiale la Paris Renault are 6 premiere mondiale la Paris

În afara modelelor Megane 5 uşi, Laguna Coupe şi conceptul Ondelios, Renault mai vine cu încă trei noi premiere mondiale. Lucru de aşteptat, având în vedere planul de noutăţi în curs la producătorul francez dar şi faptul că vorbim de un salon de casă. Potrivit acestuia, vom vedea la Paris un al 3-lea model în familia Kangoo, un concept car şi o versiune de serie.

Aşa cum era de aşteptat, aceasta din urmă este de fapt noul Megane 3 Coupe. Cât despre al doilea prototip prezent, zvonurile dau aproape sigură o maşină ce va prefigura viitorul Megane 3 Coupe-Cabriolet.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.