Renault Clio Campus facelift

Autor: Cosmin Iordache 15 apr. 2009 Prezentări

Dacă Peugeot scoate în faţă modelul 206+, ca şi continuare a poveştii de succes 206, atunci de ce Renault nu ar continua saga Clio 2 cu ultimul capitol Campus? Aşa se şi întâmplă însă şi acest model, ieftin şi economic, adică studenţesc, după cum îi spune numele, merge mai departe cu un nou facelift.

Modificările nu schimbă radical înfăţişarea, dar aş băga mâna în foc că responsabilul de această schimbare la faţă este una şi aceeaşi persoană cu cel care a regizat faceliftul de la Dacia Logan, asemănările, până la un anumit punct, fiind evidente. Grila acum unitară şi priza mare de aer din spoilerul frontal, vor părea foarte familiare posesorilor sedanului românesc. Asemănările se opresc aici, însă restul modificărilor sunt destul de greu de identificat, cum ar fi cele în interior.

În habitaclu doar un expert în Renault ar putea oberva finisajele, care au crescut în calitate, mai ales în zona consolei şi a tabloului de bord. Acest facelift interior nu schimbă însă aproape deloc aspectul, ci doar îi dă un plus estetic. Un alt aspect pe care cel de la volan îl va observa este vizibilitatea la mersul cu spatele mai bună. Asta se datorează noilor oglinzi mai mari, create după noile rigori în materie.

Producţia acestui model este împărţită între uzina Flins din Franţa şi Novo Mesto din Slovenia. Acest model nu se află însă în oferta pentru România, probabil din motive de canibalizare cu Renault Symbol, sua chiar cu Dacia Sandero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide