Renault Kangoo Be Bop

De la conceptul prezentat în urmă cu un an la Salonul Auto de la Frankfurt până la versiunea de serie se pare ca nu a fost drum lung. Pentru ca nu s-a pierdut mai nimic între timp.

Exista concurenta pentru asa ceva?Probabil nu vă amintiţi de Kangoo Compact Concept, dar este suficient să daţi click pe numele deja citit pentru a ajunge la articolul de prezentare, pentru a observa că în mod surprinzător, versiunea de serie nu se diferenţiază foarte mult. Mai ales că principala caracteristică, plafonul panoramic a rămas aproape intanct.

Având în vedere caracterul practic al maşinii, acum un an nimeni nu se gândea că avem de a face cu ceva mai mult decât un simplu concept de design. Dar până la urmă Renault a lansat o versiune finală, denumită Kangoo Be Bop, o micuţa maşină de 3,87 metri, cochetă şi exclusivistă prin natura ei. În premieră în gama Kangoo, noul model poate fi echipat acum cu navigaţie, cei patru pasageri putându-se bucura de confortul specific unui model obişnuit de clasă compactă.

În ceea ce priveşte motorizările, vorbim de un motor de 1,5 dci disponibil în variantele de 85 şi 105 CP, precum şi de un benzinar de 1,6 litri şi 105 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.