Renault Laguna 3 - UPDATE Galerie Foto-Video

Înaintea lansării oficiale de presă, Renault dă publicităţii imagini detaliate cu noua sa berlină de clasă medie, care promite standarde impresionante pentru calitate în domeniul berlinelor familiale.

Ford a lansat noul Mondeo, Opel se pregăteşte cu Vectra, Honda cu Accord, chiar şi Citroen pune la cale o nouă generaţie pentru C5. În această situaţie, sarcina modelului Renault, de a se impune clar printre cei mai buni 3 competitori din propriul segment, pare destul de dificilă la prima vedere.

Renault se află acum într-un program imens de restructurare gândit de celebrul cost-killer Carlos Ghosn, iar noua Laguna se vrea a fi unul din principalele modele ce vor aduce producătorul francez pe culmi mult mai înalte.

În privinţa exteriorului, Renault a încercat să realizeze un design dinamic şi atrăgător, cu linii originale, care să exprime o plăcere a condusului deosebită. La o lungime de 4,69 m, Laguna este considerată de creatorii săi ca având forme bine proporţionate, elegante şi chiar sportive. Potrivit comentariilor de până acum, Renault nu a reuşit să mulţumească pe toată lumea, aşa cum era şi de aşteptat, însă potrivit sondajului de pe site succesul este aproape garantat.

În interior, creşterea nivelului calităţii este evidentă, porninnd de la modul în care sunt îmbinate componentele până la textura placută la atingerea materialelor ce intră într-o legatură directă cu viitorii pasageri. În funcţie de nivelul de echipare, consola centrală găzduieşte frâna de mână electronică sub forma unui simplu buton, comenzile pentru tempomat, dar şi cele pentru sistemul Carminat de navigaţie şi comunicare.

Versiunea Initiale va atrage mare parte din numărul clienţilor, în special datorită finisării cu nuanţe de lemn şi piele. Echiparea Dynamique se adresează mai mult celor doritori de o atmosferă mai sportivă şi mai metalică, scaunele cu un suport lateral îmbunătăţit şi învelite în piele Alcantara creând o impresie placută. De asemenea, confortul interior a fost îmbunătăţit prin adoptarea unui sistem de climatizare considerat ca fiind cel mai bun din clasă, la dezvoltarea lui luându-se în considerare pentru prima oară rezultatele unui sondaj realizat între anii 2001 şi 2002 cu privire la confortul termic.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.