Renault Twingo Roadster

Autor: Dan Vache 17 mart. 2009 Prezentări

17.03.2009: UPDATE FOTO&INFO

Renault pregăteşte o avalanşă de noi modele pentru următorii trei ani, multe dintre ele electrice cu preţuri asemănătoare versiunilor tradiţionale. Iar acest lucru va fi posibil prin vânzarea lor fără baterii, pentru ca viitorii posesori să le închirieze pe acestea de la dealer la un preţ lunar ce echivalează cu preţul plătit pe combustibil în mod normal.

Versiunile electrice vor fi dublate de motorizări ultra eficiente, precum un 1,6 dCi de 140 CP sau un 0,9 turbo pe benzină. AutoExpress a prezentat şi primele poze spion cu noul Twingo CC, ce-şi va face apariţia la Salonul Auto de la Frankfurt cu un motor de 1,2 litri de 120 CP.

Versiunea concept03.02.2009:

Dacă ieri vă prezentam un competitor interesant pentru Smart Roadster, şi anume noul Abarth Coupe, ce ataca segmentul cu o ofertă mai ieftină, iată că un alt producător de maşini ieftine vine în această clasă în căutare succesului. Renault vrea şi el o parte din profitul existent şi va propune anul viitor o versiune targa a modeluului Twingo.

Acoperişul va putea fi rabatat în portbagaj, iar cel mai probabil acesta va putea acoperi doar două persoane. Motorizările vor fi preluate direct de pe versiunea de serie. Lansarea va avea loc odată cu faceliftul Twingo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide