Riich X1

Riich, divizia de lux de la Chery, lansează primul monovolum cu accente de SUV, unul care este însă foarte foarte ieftin.

Riich X1 Riich X1

Riich este divizia de lux de la Chery, deci ne-am putea aştepta ca Riich X1 să fie un model premium. Dar pentru că vorbim de chinezi trebuie să ne coborâm aşteptările foarte mult pentru a îl putea numi aşa. De fapt, acest model este o familistă care aduce foarte mult cu Seat Altea Freetrack, deşi nu îl putem numi un plagiat. Aspectul, cel puţin din imagini, pare unul robust şi protecţiile de plastic de pe lateral par să prevestească un model şi cu ceva valenţe offroad.

Dar nu este chiar aşa, pentru că sub capotă se află doar un motor de 1.3 litri de 84 CP, care nu ar putea face faţă în angrenarea celor patru roţi în condiţii vitrege. În plus acest model vine cuplat la o cutie manuală cu 5 rapoarte, fără mari pretenţii dinamice. Preţul acestui model este unul foarte tentant, de doar 5.500 euro. Iar pentru aceşti bani primeşti o echipare destul de generoasă, ABS, aer condiţionat, MP3 şi chiar senzori de parcare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.