Skoda Superb Combi - Informaţii oficiale

Skoda este tot mai interesată de segmentul break-urilor, pregătind o asemenea versiune şi pentru vârful de gamă, modelul Superb. Iată-l în mişcare în primul clip de prezentare.

Skoda Superb Combi este Skoda adresată propunerea celor care vor un break mare, dar cu pretenţii de lux, oferind acelaşi nivel de eleganţă şi confort, dar şi mai mult spaţiu. Deşi are aceleaşi dimensiuni cu versiunea limuzină, noul Combi, aduce un plus de spaţiu pentru bagaje. Versiunea sedan a propus un revoluţionar hayon, dar nu se poate compara cu versiunea în două volume, care oferă nu mai puţin de 633 litri, cu bancheta nerabatată.

Cu această valoare, Superb Combi este cam cel mai încăpător break premium compact de pe piaţă, având o capacitate mult mai mare decât Audi A6 Avant sau Volvo V70. Totuşi, în termen de portbagaj Logan MCV, cu cei 700 de litri, îi este superior, dar asta este cam singurul capitol la care cele două maşini pot figura într-o comparaţie.

În materie de motoare, evident, versiunea Combi va prelua toate motoarele limuzinei, cu 3 pe benzină şi 3 Diesel cu capacităţi între 1.4 TSI şi 3.6 V6 FSI de 260 CP. De asemenea, se va introduce noul Diesel common rail de 2.0 litri şi 175 Cp, care va fi probabil cel mai vândut propulsor. În materie de transmisii, se oferă cutii manuale cu 6 rapoarte şi prodigiosul DSG.

Vânzările acestui model vor începe în Europa în prima parte a lui 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.