Subaru Dex

Ce vedeţi aici nu este un Subaru veritabil. Doar o maşină japoneză cu logo-ul Subaru.

Subaru Dex Subaru Dex

Asta pentru că îi lipsesc două lucruri importante: sportivitatea tipică Subaru şi motorul boxer. De fapt vorbim de o Toyota bB sau un Daihatsu COO, cu mici modificări stilistice aduse de designerii de la Subaru. Adică o grilă faţă nouă şi siglele Subaru. Şi cam atât. Vehiculul compact va fi disponibil la vânzare în Japonia cu un motor de 1,3 litri cu 4 cilindri, un 4 în linie clasic.

Acesta este oferit în exclusivitate cu transmisia automată cu 4 trepte iar cumpărătorii vor putea comanda versiuni cu transmisie faţă sau integrală. Preţurile încep de la 15.000 de dolari.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.