Subaru WRX STI Spec C

Autor: Cosmin Iordache 23 iul. 2009 Prezentări

Subaru Impreza WRX STI Spec C este versiunea care adoră şi mai mult virajele a deja foarte competitivului Impreza WRX STI. Apetitul pentru cât mai multe curbe al acestui model a fost îmbunătăţit prin montarea unui diferenţial mecanic cu alunecare limitată pe puntea spate, în locul celui tradiţional Torsen, pentru a pune în valoare şi ultima urmă de aderenţă în situaţii limitată. De asemenea, arcurile şi amortizoarele au fost reglate mai ferm, pentru a îmbunătăţi stabilitatea.

Suspensia spate a primit o bară stabilizatoare, iar aderenţa este optimizată de pneurile Bridgestone “POTENZA RE070” (245/40R18), mai eficiente în condiţiile unei suprafeţe de rulare uscate. Direcţia a fost, de asemenea, fermizată prin creşterea presiunii în caseta de direcţie, rezultând un comportament cât mai sportiv posibil.

Modificările de ordin tehnic sunt dublate de o cură de slăbire la nivelul caroseriei, reprezentată de capota motorului din aluminiu ultra uşor, înlocuirea geamurilor laterale cu unele laminare şi noi jante de aliaj lightweight. Tot în spiritul uşurării, roata de rezervă a fost înlocuită de un kit de reparare şi chiar bateria standard a fost substituită de una mai mică şi mai uşoară.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide