Toyota Land Cruiser 2010 - primele imagini oficiale

Toyota va prezenta la Salonul de la Frankfurt, modelul Toyota Land Cruiser 2010, cu o imagine parcă nemuritoare şi cu anumite trăsături împrumutate de la impunătorul frate 200.

Noul Toyota Land Cruiser în versiunea 2010 împrumută foarte multe elemente vizuale de la fratele mai mare Toyota Land Cruiser 200. Partea frontală este mai masivă, fiind o evoluţie reuşită, în timp ce în partea dorsală se observă în primul rând aripile mult mai evazate, modelarea continuându-se şi pe portiere. Decuparea celui de-al treilea geam lateral este diferită, în timp ce stopurile rămân pe verticală, dar cu o formă trepezoidală, care se continuă armonios cu muchia spoilerului spate. Per total, pare că ne aflăm în faţa unui Land Cruiser 200 puţin altfel...

Interiorul este şi el destul de mult modificat, începând de la volanul cu un nou design până la consola centrală mult mai high-tech, în stil Lexus, cu un ecran mare tactil în partea superioară. Bineînţeles, versiunile elevate vor beneficia din plin de piele şi inserţii de lemn.

Toyota Land Cruiser în versiunea cu 5 uşi va fi oferit, doar cu un motor de 3.0 litri şi 171 CP, cuplat la o cutie automată cu 5 rapoarte. Va urma însă o versiune în trei uşi, mult mai sportivă, animată de un propulsor V6 de 4.0 VVT-i. Pentru a oferi şi mai bune capacităţi pe teren accidentat, acest model vine cu o multitudine de sisteme, dintre care cele mai importante, Multi-Terrain Select, Multi-Terrain Monitor, Steering Angle Display şi Crawl Control. Preţurile acestui model nu au fost în anunţate.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.