Toyota Prius – monovolum

Toyota Prius îşi va extinde gama în viitorul foarte apropiat cu o nouă versiune, care să poată acomoda mai mulţi pasageri în acelaşi timp.

Toyota Prius – monovolum Toyota Prius – monovolum

Toyota Prius, cel mai popular hibrid al zilelor noastre, îşi extinde oferta cu o nouă versiune, una minivan, ştiută fiind preferinţa japonezilor pentru modelele de acest gen. Proiectul se pare că este într-o fază destul de avansată şi acest model va fi lansat chiar la începutul anului viitor. Noul Prius va oferi şi mai mult spaţiu, urmând să aibă 3 rânduri de scaune, pentru a permite transportul de până la şapte persoane. Implicit se va renunţa la "coada Kamm" specifică modelelor hibrid, în favoarea unui spate mai convenţional.

În acelaşii timp, noul Prius va primi şi baterii litiu-ion produse la fabrica Teiho, urmând ca apoi să fie externalizată producţia către Panasonic EV Energy Co, un joint venture format de Toyota împreună cu compania electronică Panasonic Corp. În prezent Prius merge pe baterii din nichel, dar cele pe litiu au avantajul unei autonomii extinse, astfel dezvoltarea unor versiuni mai mari de Prius devenind viabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.