Toyota TRD HiLux 300 CP

Cererea de putere mare pare să fie fară limită. Toyota îi răspunde acesteia cu o ofertă de 300 CP înhămaţi la un papuc nipon.

Toyota TRD HiLux 300 CP Toyota TRD HiLux 300 CP
Abia lansată în Australia, noua Toyota TRD HiLux vine acum dopată bine bine. V6-le diesel de 4.0 litri plin de steroizi ţine în frâu 300 CP gata să fie eliberaţi la orice apăsare de pedale. Ca de exemplu atunci când doreşti să pariticipi la o liniuţă. Nu e nici o problemă, papucul accelerează până la 100 km/h în 7,2 secunde. Ar merge şi un chip tuning, nu?

Printre noile accesorii oferite avem un bull bar cromat, două noi spoturi de iluminare, o benă în culoarea caroseriei, deflectoare de vânt, două bare de portbagaj exterior şi praguri speciale. Şi când te gândeşti, ce păcat că au scumpit motorina.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.