Toyota Yaris facelift

Noul Yaris de la Toyota a fost prezentat la Bologna Motor Show, unde s-a remarcat prin modificările la partea tehnică.

Toyota Yaris facelift Toyota Yaris facelift

Modificari estetice minimeAsta pentru că la nivel estetic nu puteam vorbi de ceva nou. E adevărat, avem spoilere noi, blocuri optice modifcate, o grilă faţă mai mică şi un interior cu noi ambianţe şi materiale în premieră. Dar în mare modelul rămâne la fel. În ceeea ce priveşte însă partea tehnică, vorbim de debutul tehologiei Start&Stop pe o Toyota, cu un electromotor integrat ce permite pornirea motorului mult mai repede şi fară zgomot.

Sistemul vine în tandem cu noul motor de 1,33 litri Dual VVT-i cu 4 cilindri, 101 CP şi 132 Nm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau una semi-automată.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.