Un nou SUV rusesc prezentat la Moscova: Marussia F2

La Moscova are loc un show auto, unde, bineînţeles, în prim plan sunt producătorii ruşi. Dintre aceştia micul fabricant Marussia a uimit asistenţa cu un SUV interesant: Marussia F2.

Un nou SUV rusesc prezentat la Moscova: Marussia F2 Un nou SUV rusesc prezentat la Moscova: Marussia F2

Marussia F2 la MoscovaCu ocazia conferinţei din ziua dedicată presei la show-ul auto de la Moscova (care se deschide oficial în 14 mai), micul fabricant Marussia a prezentat în premieră absolută un nou model: Marussia F2 SUV. Nu este vorba despre un mastodont în stilul exoticului Dartz Kombat, ci mai degrabă de un SUV utilitar transformat pentru o utilizare cotidiană.

Impactul vizual este puternic, designul maşinii, deşi original, suscitând foarte multe discuţii contradictorii. Partea frontală este masivă şi arată destul de modern, însă nu putem vorbi de o imagine de marcă prea coerentă.

F2 e un SUV de luxPartea laterală a maşinii, din nou, respiră o puternică... lipsă de omogenitate, fiind departe de standardele actuale ale designului auto. În schimb, oferă o soluţie inedită pentru un SUV: portierele spate sunt culisabile, având o deschidere generoasă.

Teoretic, Marussia F2 SUV este o propunere cu destinaţie în primul rând militară sau bun de vehicul de intervenţie rapidă, micul producător anunţându-şi intenţia de a oferi maşina şi în regim de flotă celor interesaţi.

Marussia F2 nu are inca un pretÎn practică, însă, modelul beneficiază de un interior foarte luxos şi echipat cu un sistem multimedia foarte complex, din care nu lipsesc sistemul de navigaţie GPS, conexiunea Bluetooth sau accesul la internet.

Prin urmare, încă o propunere rusească de SUV pentru cei cu dare de mână (deşi date despre preţuri nu ştim încă), dar care pot trece cu uşurinţă peste aspectul estetic sau lipsa unei sigle cu notorietate.

Interesantă orientarea micului producător, care la Salonul Auto Frankfurt 2009 a prezentat două modele sport, Marussia B1 şi B2. Oare ce urmează, o limuzină în stil coupe cu 4 uşi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.