Varianta break a noului Peugeot 308 - imagini şi informaţii oficiale

După recenta lansare a noului 308, francezii de la Peugeot au publicat primele informaţii şi imagini oficiale cu versiunea break a acestuia, intitulată 308 SW.

Varianta break a noului Peugeot 308 - imagini şi informaţii oficiale Varianta break a noului Peugeot 308 - imagini şi informaţii oficiale

La capitolul design, Peugeot 308 SW împrumută trăsăturile hatchback-ului, cel puţin în partea frontală. Evident, schimbările se reflectă în partea din spate, complet schimbată din punct de vedere stilistic, care ascunde acum un portbagaj cu volumul de 610 litri - cu 5 litri mai spaţios decât cel oferit de VW Golf Variant.

Cu toate acestea, recordul în clasă este deţinut în continuare de japoneza Honda Civic Tourer, graţie unui portbagaj cu volumul de 624 de litri.

Aşa cum era de aşteptat, interiorul lui 308 SW nu diferă cu nimic de cel al fratelui hatchback, pentru că francezii au translatat filosofia i-cockpit şi pe modelul break. Aceeaşi soluţie a fost adoptată şi în ceea ce priveşte motorizările, astfel că Peugeot 308 SW va fi echipat cu aceeaşi gamă de propulsoare de care dispune şi varianta 308 hatchback.

Peugeot 308 SW este programat să debuteze în martie la Salonul Auto de la Geneva 2014, pentru a ajunge apoi în showroom-urile din Europa în această primăvară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.