Salonul Auto Geneva 2013 - ediţia 83 a 2013 Geneva Motor Show

Între 7 şi 17 martie 2013 va avea loc ”salonul auto al primăverii”, după cum mai este cunoscut metaforic Salonul Auto de la Geneva. Un salon care speră să aducă din nou speranţa în lumea auto europeană, lovită de o criză auto foarte gravă. Aici găsiţi toate premierele şi noutăţile de la Salonul Auto Geneva 2013.

Salonul Auto Geneva 2013 - ediţia 83 a 2013 Geneva Motor Show Salonul Auto Geneva 2013 - ediţia 83 a 2013 Geneva Motor Show

Cea de-a 83-a ediţie a salonului auto elveţian, Salonul Auto Geneva 2013, se va desfăşura sub egida ”inovaţiei şi respectului faţă de mediul înconjurător”, deci se anunţă o pleiadă de noutăţi ecologice.

Tot la Geneva 2013, în avanpremiera deschiderii oficiale, pe 4 martie, va fi decis modelul câştigător al premiului Maşina Anului 2013 în Europa (vezi aici finaliştii Car of The Year).

Mai jos regăsiţi toate noutăţile şi premierele Salonului Auto Geneva 2013

ALFA ROMEO

ALPINA

ASTON MARTIN

AUDI

BENTLEY

BERTONE

BUGATTI

CHEVROLET

CITROEN

DACIA

FERRARI

FIAT

FORD

GUMPERT

  • Gumpert Apollo S Duo

HONDA

HYUNDAI

INFINITI

IED

ITALDESIGN GIUGIARO

JEEP

KIA

KOENIGSEGG

  • Koenigsegg Hundra

KTM

LAMBORGHINI

LAND ROVER

LEXUS

MASERATI

MAZDA

McLAREN

MERCEDES-BENZ

MINI

  • Mini Paceman John Cooper Works
  • Mini Countryman JCW Dakkar Winner 2013

MITSUBISHI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PININFARINA

PORSCHE

QOROS

RENAULT

RNSPEED

ROLLS ROYCE

SEAT

SKODA

SPANIA GTA

  • GTA Spano update

SPYKER

SSANGYONG

SUBARU

SUZUKI

TESLA

TOURING SUPERLEGGERA

  • Disco Volante Alfa Romeo

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

WIESMANN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.