VIDEO: Ford Mustang shooting brake există şi îşi caută stăpân

Un Ford Mustang Shooting Break din 1965 poate fi cumpărat dintr-un show-room american pentru aproape 50.000 de euro.

Ford Mustang, unul dintre cele mai renumiţi şi apreciaţi reprezentanţi ai regnului muscle-car, pare să aibă mereu câte o surpriză. În filmuleţul de mai jos veţi face cunoştinţă cu versiunea shooting brake a unui Mustang custom-build din 1965.

Din fericire, nu vorbim despre vreo creatură îndoielnică a vreunui tuner aflat în căutare de faimă, ci de o maşină lucrată foarte atent, la care s-au folosit bucăţi de acoperiş, precum şi montanţii originali ai bătrânului Mustang. Sub capotă, însă, lucrurile s-au schimbat. În sensul bun, desigur.Fordul Mustang shooting brake a primit un motor V8 de 5.0 litri, cuplat la o transmisie manuală, dotată cu un ambreiaj de mare rezistenţă.

Dacă mai adăugăm aerul condiţionat, bancheta spate perfect funcţională, dar şi valoarea de doar 151.222 de kilometri parcurşi de maşina produsă în 1965, preţul de 48.325 de euro începe să pară de-a dreptul rezonabil. Cei tentaţi pot face o călătorie până în Carolina de Nord, acolo unde este expusă maşina.

Urmăreşte aici filmuleţul cu Ford Mustang Shootin Brake!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.