VIDEO: Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake – informaţii oficiale

Autor: Dan Vache acum 9 ani Prezentari

Noul Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake va fi propulsat de acelaşi motor V8 biturbo de 5.5 litri, existent şi pe modelul coupe. Acesta este oferit în două variante de putere, adică 525 CP şi 700 Nm pentru modelul standard şi 557 CP şi 800 Nm pentru ediţia spcială „Edition 1”. Diferenţa de putere de 32 CP dintre cele două versiuni face ca Edition 1 să fie mai cu 0.1 secunde mai rapid decât modelul standard. Adică accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4.3 secunde, iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h.

Transmisia sport AMG MCT SpeedShift cu 7 trepte împreună cu sistemul ECO Start/Stop asigură un consum de numai 10.1 litri/100 km şi emisii CO2 de 235 g/km. În ce priveşte design-ul exterior al noului Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake, acesta se deosebeşte de versiunea normală prin spoilerul frontal cu prize de aer mai mari, capota redesenată şi cele două perechi de evacuări din spate.

Printre dotările exclusiviste din interior, se numără şi podeaua portbagajului confecţionată din lemn cu şine din aluminiu, un detaliu care pune accentul pe lux şi care va gâdila orgoliul celor potenţi financiar.

Citește și...


Comentarii
Inchide