Volkswagen Chicco rival pentru smart

Dacă smart fortwo şi Toyota iQ au nume care fac refiriri evidente la inteligenţă, Volkswagen va miza pe Chicco, un model care te duce cu gândul la hrana celor mici.

Volkswagen Chicco rival pentru smart Volkswagen Chicco rival pentru smart

Volkswagen, cei care practic se intitulează "maşina poporului" urmăresc să facă în viitor şi maşina poporului din marile oraşe, sau mai pe scurt un rival pentru smart fortwo sau Toyota iQ. Acest lucru nu este o mare noutate, dar se pare că planurile germanilor sunt, din ce în ce, mai serioase. VIitorului model, bazat pe conceptul VW Up i-au găsit chiar şi un nume, Chicco, apelativ folosit de VW şi în 1991 pentru unul din conceptele expuse în acel an.

Noul model, care replică filozofia smart fortwo, adică 2 locuri, 3 uşi şi dimensiuni de buzunar, va fi propulsat de un motor pe benzină în patru cilindri de 1.2 litri, cu opţiunea de repaus a unuia dintre ei, atunci când nu este nevoie de aportul său. De asemenea, va exista şi un diesel de 1.2 litri în trei cilindri. O versiune electrică va fi mai mult decât plauzibilă şi, de asemenea, elemente de conservare a energiei, cum ar fi regenerarea energiei din timpul frânării, sistem start stop vor face parte din dotarea acestui model.

Cei de la VW speră ca acest model să se mulţumească cu doar 1,5 - 2 litri de combustibil pentru fiecare 100 km parcurşi. De asemenea, ca armă împotriva concurenţei, VW va ataca prin prisma preţului, mai mic de 10.000 de euro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.