Volkswagen Gol Sedan - Concurentul lui Logan

Lansarea lui Volkswagen Gol pe continentul sud american a trecut neînsemnată pentru noi europenii, însă o versiunea sedan a acestuia ar fi interesanta. În contextul unei lupte cu Logan, evident.

Volkswagen Gol Sedan - Concurentul lui Logan Volkswagen Gol Sedan - Concurentul lui Logan

Concurentul lui Logan?Mulţi producători au anunţat până acum că vor lansa un concurent pentru Dacia Logan, dar până astăzi au fost doar vorbe. Iată că avem în faţă o poză cu o maşină care ar putea fi un competetitor real pentru modelul românesc. Bazat pe modelul Gol, un hatchback de dimensiunile lui Sandero, noul sedan Volkswagen se numeşte Voyage, va avea 4,3 m lungime şi un portbagaj de 470 de litri.

Nu trebuie să uităm, că Logan şi Sandero se vând chiar foarte bine în America de Sud, astfel că atât Gol cât şi Voyager ar putea fi adversari de temut. Rămâne să vedem preţul modelelor germane, care în mod sigur se va dovedi decisiv în bătalia acestor automobile ieftine. Iar în final, vânzările vor declara căştigătorul.

Şi să nu uit. Dacă modelul acesta vine în România cu siglele Volkswagen şi TDI pe el, Loganul va avea mari probleme. Sau poate chiar şi importurile de maşini second hand. În special Volkswagen, evident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.