Volkswagen Golf Plus - detalii oficiale

Volkswagen Golf Plus a fost lansat astăzi la Salonul Auto de la Bologna şi, la fel ca fratele său, pare mai degrabă un facelift la precedentul Plus, decât un nou model.

Volkswagen Golf Plus - detalii oficiale Volkswagen Golf Plus - detalii oficiale

Golf Plus - interior neschimbatVW Golf Plus nu prea şi-a găsit locul pe piaţa europeană, înregistrând un succes comercial modest. Factorii de decizie au hotărât însă păstrarea acestui model chiar şi după schimbul de generaţii al modelului din care este derivat. Astfel noul Golf Plus, împrumută reţeta renovării hatchbackului, adică modificări exterioare doar de ordin stilistic, având în prim plan alinierea la noua imagine Golf, înrudită cu Scirocco.

Totuşi ceva s-a schimbat şi pentru a corecta eşecul vechiului model, VW încearcă o schimbare de atitudine. Astfel noul model va fi mai scund şi va avea suporţii pentru plafon redesenaţi într-o manieră mai sportivă. Motoarele vor fi cu siguranţă aceleaşi de pe hatchback, iar interiorul rămâne destul de neschimbat. Modelul va fi lansat oficial în primăvara lui 2009, ocazie cu care vor fi anunţate şi preţurile

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.