Volkswagen Transporter Facelift - Informaţii oficiale

Poate nu vă vine să credeţi, însă noul Volkswagen Transporter facelift a primit o faţă de Golf 6.

Volkswagen Transporter Facelift - Informaţii oficiale Volkswagen Transporter Facelift - Informaţii oficiale

În aşteptarea lansării oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt, iată că şi-au făcut apariţia pe Internet primele poze cu faceliftul lui Volkswagen T5, cunoscut şi drept Transporter, Caravelle, Multivan sau California. Ne putem da seama din primele poze de câteva noutăţi interesante la partea de design.

Interior inspirat de la GolfLa nivelul farurilor nu putem să nu remarcăm o asemănare substanţială cu noul Volkswagen Golf 6, germanii reuşind să aplice cu succes o nouă identitate de marcă. Spoilerele au fost şi ele modificate, ca de asemenea şi oglinzile sau jantele iar în interior se prezintă un volan nou plus instrumente revizuite sau un sistem de navigaţie cu touchscreen prealuat de la automobilele grupului.

Sub capotă vor exista 4 motoare diesel de 2.0 litri de tip common-rail: 84 CP şi 220 Nm, 102 CP şi 250 Nm, 140 CP şi 340 Nm plus unul de 180 CP şi 400 Nm. Volkwagen afirmă că există scăderi de consum de până la 1,9 litri la fiecare sută de km iar emisiile de CO2 au scăzut şi ele cu până la 52 de grame pe kilometru, toate propulsoarele respectând acum normele Euro 5.

Lansarea pe piaţa va avea loc în luna octombrie.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.