ABT Audi TT Roadster

Chiar şi în varianta de serie, noul Audi TT Roadster afişează eleganţă, dar în acelaşi timp agresivitate, calităţi care sunt subliniate de imaginea dată TT-ului de tunerul german ABT.

ABT Audi TT Roadster ABT Audi TT Roadster
Pentru exterior, inginerii de la ABT au adus modificări spoilerului faţă şi grilei radiatorului, subliniind şi mai mult liniile elegante ale roadsterului. Culoarea albă a caroseriei sugerează dinamismul pur al cabrioletului german.

În privinţa motorizării, ABT propune clienţilor o serie de pachete tehnice, versiunea de top fiind motorul împrumutat de la coupe-ul ABT Audi TT-R, un V6 de 3,2 litri care dezvoltă 355 CP. Motorul V6 ridică acul vitezometrului de la 0 la 100 km/h în aproximativ cinci secunde. Pe lângă motorul de 3,2 litri, ABT oferă o versiune dopată a propulsorului 2,0 litri TFSI, puterea fiind ridicată de la 240 CP la 300 CP. Pentru a ţine în frâu "hergheliile" de cai putere ale celor două propulsoare, ABT a modificat suspensia şi sistemul de frânare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.