ABT prezintă la Essen Motor Show un TT dopat. Frumos dopat

Tunerul german specializat în brandul Audi a adus la Essen Motor Show 2015 un Audi TT un pic mai tupeist decât modelul de serie.

ABT prezintă la Essen Motor Show un TT dopat. Frumos dopat ABT prezintă la Essen Motor Show un TT dopat. Frumos dopat

După prima întâlnire pe care am avut-o cu Audi TT, ne-am lămurit clar în privinţa unui aspect: nu mai este coupéul micuţ de la Ingolstadt cu forme pe seama căruia să faci glumiţe răutăcioase. 

Asta nu i-a împiedicat pe cei de la ABT să găsească tertipuri prin care să-l facă pe TT şi mai agresiv. Şi nu, nu este vorba doar de combinaţia cromatică negru-roşu. Nici măcar despre kit-ul exterior cu admisii mari nu este vorba. Sau despre jantele din aliaj, de 20 de inci, încălţate cu pneuri Continental. Este vorba despre putere.

Bazat pe motorul TFSI de 2,0 litri de 230 de cai-putere (şi 370 de Newtoni-metru) ai modelului de serie, experimentul ABT a urcat cifrele până la un total de 310 CP şi 440 Nm. În procente, ar veni o creştere de circa 20%. 

Şi aceasta a fost doar „degustarea” ABT de la Essen Motor Show. Adică pregăteşte-te pentru încă două bombe pe roţi. Curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.