ABT Touareg

Pentru germanii de la ABT lansarea în 2002 a lui Touareg a reprezentat o provocare pe care au trecut-o cu brio. Iar acum urmează continuarea.

ABT Touareg ABT Touareg

Tunerii din Kempten au pregătit pentru faceliftul SUV-ului german un body kit special, cu spoilere modificate, extensii de aripi, praguri mărite şi un sistem de evacuare cu patru ţevi. Schimbările la maşină i-au imprimat un aspect dinamic, chiar şi atunci când aceasta staţionează, acum la o distanţă mai mică de sol datorită modificărilor aduse sistemului de suspensie. Clienţii vor putea alege între trei dimensiuni ale jantele ABR AR: de 19, 20 şi 22 de inch.

Trei motoare diesel sunt disponibile cu kitul exterior şi toate trei cu puterile modificate.  Astfel că 3.0 TDI dezvoltă o putere de 270 CP, cu 45 CP mai mult decât versiunea de serie, 2,5 TDI are acum 195 CP iar bijuteria ofertei ABT, versiunea VS10 transmite roţilor nu mai puţin de 360 CP scoşi din motorul diesel de 5 litri. Pentru fanii propulsoarelor pe benzina ABT a crescut puterea V8-ului de 4,2 litri la 500 CP, suficienţi pentru majoritatea împătimiţilor de cai putere. Suspensia ABT pe aer este de asemenea disponibilă pentru această versiune super sportivă, asigurând un nivel de confort şi dinamică neîntâlnit la versiunea de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.