Alfa Romeo Spider by Novitec

Cei de la Novitec se pregătesc serios de sezonul estival, preparând vehiculul perfect pentru serile calde de vară şi promenadele sub clar de lună.

Alfa Romeo Spider by Novitec Alfa Romeo Spider by Novitec
Alfa Romeo Spider este, cu siguranţă, unul din cele mai arătoase modele cabrio lansate în ultimii ani, dovadă şi distincţia de Cabrioletul Anului 2006 cu care a fost recompensat în momentul apariţiei. Novitec nu a considerat, însă,  suficientă frumuseţea de la "natură" şi a intervenit subtil, dar de efect pentru îi evidenţia superbele trăsături.

Elementele care diferenţiază modelul de faţă de un Alfa Romeo Spider de serie sunt bara anterioară cu prize mai ample  şi difuzorul încastrat în cea posterioară pentru a sublinia caracterul aerodinamic. Tot la partea din spate se observă remodelarea evacuărilor, optându-se pentru unele ovale, mai generoase şi parcă mai bine încadrate în peisaj decât cele dreptunghiulare de fabrică.

Look-ul sportiv este completat de jantele de 20 inchi şi suspensia ajustabilă, capabilă să reducă sau să ridice garda modelului cu până la patru centimetri.