Arden Range Rover Sport

Tunerul german Arden, specializat în prepararea modelelor Jaguar şi Land Rover, a depăşit puţin limitele cu acest Range Rover Sport, cu uşi tip fluture.

Arden Range Rover Sport Arden Range Rover Sport
De parcă Range Rover Sport nu era suficient de macho, cei de la Arden au împins la extrem limitele individualizării. Astfel, portierele din faţă au fost modificate pentru a se deschide în sus, printr-un sistem de resorturi metalice şi gaz comprimat. Această modificare costă aproape 20.000 euro în Germania.

Nu doar atât, Range Rover Sport este garnisit cu un kit exterior extrem de agresiv şi de lat, maşina fiind realmente cocoţată pe jante de 22" sau chiar 23". Pentru ca reţeta să fie completă, Arden oferă un tuning şi pentru motorizările SUV-ului. Astfel, V8-ul diesel ajunge la 315 CP şi 700 Nm, în timp ce V8-ul pe benzină este dopat până la 480 CP şi 680 Nm, prin mărirea cilindreei până la 4,5 litri, ceea ce face maşina să atingă o viteză maximă de 270 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.