Artă a la Chevrolet

Roadsterul bazat pe un Chevrolet din 1927 nu ar putea fi decât un vis vechi de aproape 100 de ani devenit realitate.

Artă a la Chevrolet Artă a la Chevrolet

Chevrolet 1927 - roadster de epocăPare să semene cu un buggy... sau cu un Ford. E greu de spus? Cert este că dintr-un Chevrolet vechi de aproape 100 de ani a apărut aceast bibelou. Este greu de crezut că ar putea fi condus de vreme ce ţevile de eşapament, într-o încercare estetică, au fost ridicate până la nivelul geamurilor. De altfel schimbătorul ce aminteşte de moda începutului de secol pare greu de controlat, ridicându-se până la nivelul parbrizului. 

Însă partea interesantă o reprezintă motorul descoperit care trebuie să fie destul de zgomotos. Creatorii acestui concept nu s-au axat prea mult pe detalii tehnice cât pe designul maşinii. Astfel motorul excelează prin finisajele componentelor sale ce au un lustru de oglindă. Roţile cu jante de 15 inci sunt mai mari pe spate dar şi mai late, oferind maşinii un look foarte sport.

Roadsterul se apropie mai mult de visul unor tuneri din 1927, care nu putea face aşa ceva pe vremea lor, decât de un concept modern.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.