Aston Martin DB9 Coupe & Volante by Mansory

Designerii de la Mansory s-au confruntat cu o sarcină aproape imposibilă şi anume, de a îmbunătăţi look-ul aproape perfect al Coupe-ului DB9.

Aston Martin DB9 Coupe & Volante by Mansory Aston Martin DB9 Coupe & Volante by Mansory
Modificările aduse de inginerii de la Mansory noului Aston Martin DB9 Coupe se rezumă la: un nou spoiler faţă în care sunt integrate farurile de zi, şi o priză uriaşă de aer. Pentru a sublinia şi mai mult caracterul sportiv, maşina este dotată cu praguri din fibră de carbon care inglobează prize de aer din aluminiu. În spoilerul spate este integrat un difuzor aerodinamic pentru a îmbunătaţi performanţele dinamice ale maşinii.

Sistemul de frânare este alcătuit din plăcuţe Brembo aşezate pe discuri de 405 mm, etrierele faţă sunt prevăzute cu şase pistoane, iar cele din spate cu patru pistoane. Imaginea sportivă a lui Aston Martin DB9 Mansory este completată de jantele din aliaj uşor a căror diametru măsoară 20”.

Interiorul este echipat cu inserţii din lemn şi carbon, piele Alcantara, iar cumpărătorii pot opta pentru pedalier din aluminiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.