Aston Martin V8 Vantage Coupe & Roadster by Hamann

Modelele Aston Martin sunt printre puţinele maşini care par perfecte încă de la asamblarea originală. Şi atunci ce rost are un tuning?

Aston Martin V8 Vantage Coupe & Roadster by Hamann Aston Martin V8 Vantage Coupe & Roadster by Hamann

Roadsterul este si el tunatHamann a considerat totuşi că mai există loc de îmbunătăţiri, astfel că vine cu o serie de accesorii estetice exterioare, disponibile în culoarea coroseriei sau din fibră de carbon. Avem aşadar un spoiler faţă, un difuzor spate, praguri noi şi un eleron montat pe capota portbagajului. Kitul este completat de jantele de 21 de inch cu pneuri 245/30 ZR pe faţă şi 295/25ZR pe spate, în timp ce importantul centru de greutate a fost coborât cu 30 de mm.

Pentru cei care vor să asorteze exteriorul cu o mecanică pe măsură, firma germană propune un set de upgrade-uri de tip chip tuning. Astfel, V8-ul de 4,3 litri primeşte o creştere de 23 CP până la 408 CP, în timp ce versiunea de 4,7 litri ajunge la 450 CP, graţie creşterii de 30 CP. Iar asta nu e tot. Hamann declară că a dezvoltat un sistem de evacuare ce mai adaugă şi el 20 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.