Audi Q7 JE Design

Autor: Oraan Mărculescu 17 iul. 2007 Tuning auto

Ceea ce iese în evidenţă la acest Audi Q7 tunat de JE Design este kitul exteriior, care face dintr-un SUV voluminos un monstru lat şi superagresiv. Aripile sunt mult mai evazate şi completează un set de jante în cinci spiţe, cu o dimensiune pantagruelică: 22"! Şi asta în condiţiile în care, deşi vorbim de un SUV, garda la sol a fost coborâtă, iar suspensia întărită.

O altă particularitate a kitului exterior este adaptarea pe montanţii spate a unor aripi de direcţionare a aerului, care, împreună cu eleronul de pe hayon, îi conferă maşinii o exlusivitate interesantă, chiar mai mult decât cele patru ieşiri trapezoidale ale evacuării cromate.

Dar aspectul exagerat nu este doar de ochii lumii, ci are acoperire şi în ce priveşte partea tehnică. Motorul V8 FSI de 4,2 litri a primit un supercharger, intercooler, modificări majore ale componentelor şi o nouă cartografie, ceea ce îl aduce pe Q7 la bariera celor 500 CP. În plus, această putere se face în limitele europene ale normelor antipoluare. Cât despre performanţe, demarajul de 5,6 secunde este aproape diabolic pentru o maşină cu un asemenea gabarit. Preţul nu credem că mai contează în aceste condiţii, urmând a rivaliza cu supercaruri de prestigiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide