Audi Q7 JE Design

Audi Q7 este considerat un SUV foarte mare, dar pentru unii nu este suficient, aşa încât cei de la JE Design s-au pus pe treabă.

Audi Q7 JE Design Audi Q7 JE Design
Ceea ce iese în evidenţă la acest Audi Q7 tunat de JE Design este kitul exteriior, care face dintr-un SUV voluminos un monstru lat şi superagresiv. Aripile sunt mult mai evazate şi completează un set de jante în cinci spiţe, cu o dimensiune pantagruelică: 22"! Şi asta în condiţiile în care, deşi vorbim de un SUV, garda la sol a fost coborâtă, iar suspensia întărită.

O altă particularitate a kitului exterior este adaptarea pe montanţii spate a unor aripi de direcţionare a aerului, care, împreună cu eleronul de pe hayon, îi conferă maşinii o exlusivitate interesantă, chiar mai mult decât cele patru ieşiri trapezoidale ale evacuării cromate.

Dar aspectul exagerat nu este doar de ochii lumii, ci are acoperire şi în ce priveşte partea tehnică. Motorul V8 FSI de 4,2 litri a primit un supercharger, intercooler, modificări majore ale componentelor şi o nouă cartografie, ceea ce îl aduce pe Q7 la bariera celor 500 CP. În plus, această putere se face în limitele europene ale normelor antipoluare. Cât despre performanţe, demarajul de 5,6 secunde este aproape diabolic pentru o maşină cu un asemenea gabarit. Preţul nu credem că mai contează în aceste condiţii, urmând a rivaliza cu supercaruri de prestigiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.