Audi R8 by MTM

Audi R8 supraalimentat. Ce vrei mai mult de atât? A, vrei? Vorbeşte cu cei de la MTM.

Audi R8 by MTM Audi R8 by MTM

0-100 km/h = 3,9 secundeCând vă prezentam acum câteva luni Audi-ul R8 preparat de MTM afirmam că acesta se afla încă în lucru. Munca tunerilor germani a ajuns acum la final. Iar rezultatul este un monstru R8, pus în mişcare de un motor obişnuit, un V8 de 4,2 litri, dar care s-a "îmbogăţit" peste noapte cu un compresor mecanic. Acesta "din întâmplare", măreşte puterea motorului de 560 CP atunci când turometrul afişează aproximativ 7750 rpm, în timp ce cuplul motor a ajuns şi el la 580 Nm.

Rezultatul, tot întâmplător, 3,9 secunde 0-100 km/h şi 315 km/h viteză maximă. Transmisia Quattro face faţă cu brio noii puteri, graţie şi gumelor Michelin Sport Cups de 245/30r20 pe faţă şi 315/25r20 pe spate, încălţate pe jante MTM Bimoto. Iar aceste performanţe zicem noi se apropie destul de mult de viitorul Audi R8 V10. Şi atunci, de ce să mai aşteptaţi?

VEZI TOATE ANUNTURILE AUDI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.