Audi R8 Kicherer

Deşi Audi nu prea lasă loc de alte modificări estetice sau tehnice pentru hypercarul R8, atât de în vogă, Kicherer acceptă provocarea de a bricola maşina.

Audi R8 Kicherer Audi R8 Kicherer
Deşi tunerul german Kicherer este specialist în modele Mercedes, acest lucru nu l-a împiedicat să găsească o soluţie elegantă pentru a bricola hypercarul Audi R8, tunerul concentrându-se doar pe elemente exterioare şi suspensie.

Spoilerele faţă şi spate au fost modificate discret pentru a îmbunătăţi aerodinamica, mai ales că garda la sol a fost coborâtă cu 15 mm datorită unui set de amoertizoare raceing reglabile. Jantele de serie de 19" au fost înlocuite cu unele de 20", mai uşoare şi care permit montarea unor pneuri mai late. În rest, motorul şi transmisia au rămas cele de serie, la fel şi interiorul.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.