Audi RS6 Avant tunat de IMSA

Tunerul IMSA, specializat în tunarea de Lamborghini, s-a ocupat de performanţele lui RS6 Avant, cel mai dorit Audi de către tuneri.

Audi RS6 Avant tunat de IMSA Audi RS6 Avant tunat de IMSA

Audi RS6 Avant tunat de IMSA

Audi RS6 Avant a fost tunat din nou, ca şi cum nu ar fi fost suficiente tuningurile de care a avut parte până acum. De această dată însă a fost tunat de un tuner mai puţin obişnuit cu maşinile din clasa lui RS6 Avant, IMSA. Tunerul german IMSAa preparat o versiune şi mai sportivă a familistei Audi RS6 Avant. Se putea mai sport de atât?

După cum au demonstrat şi ceilalţi tuneri, interes pentru a prepara o maşină de familie din ce în ce mai puternică există. IMSA a ridicat puterea motorului V10 de 5 L la 650 CP, iniţial având 580 CP. Tracţiunea a fost şi modificată până la 745 Nm, cât are acum.Datorită acestor modificări maşina accelerează acum la 100 km/h în doar 4.2 secunde, cu 0.4 secunde mai puţin decât versiunea iniţială. Viteza maximă de 250 km/h a primit şi ea un upgrade până la peste 300 km/h.

RS6 Avant cu jante de Lamborghini Familista a primit şi jante noi din aliaj de 20 inci. Ca şi cum identitatea acestei maşini nu ar suferi destul de mult de pe urma motorului de Gallardo pe care îl are, jantele care i-au fost adăugate sunt construite după acelaşi model folosit şi pentru jantele de Lamborghini Gallardo. Până unde se va ajunge oare cu tunatul acestui model?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.