B&B Audi Q7

Dacă vi se pare că Audi Q7 cu motorizarea 4,2 TDI nu este suficient de performant, tunerul german B&B, din Siegen, oferă un kit interesant de creştere a puterii.

B&B Audi Q7 B&B Audi Q7
De fapt, tunerul B&B oferă două trepte de upgrade pentru motorizarea 4,2 TDI a lui Audi Q7. În primul caz, puterea motorului este urcată la 365 CP şi cuplul motor ajunge la 850 Nm, iar, pentru cei mai pretenţioşi, este oferit un kit care ridică puterea la 395 CP şi cuplul motor la 900 Nm.

B&B Audi Q7Valori care îi conferă mastodontului o accelerare 0-100 km/h sub 7 secunde, în timp ce viteza maximă depăşeşte 240 km/h. Pentru a face faţă acestui upgrade, suspensia beneficiază de perne de aer ranforsate, care coboară garda la sol a maşinii cu 50 mm, în timp ce modificările la nivel exterior înseamnă nu mai puţin de 16 apendice aerodinamice noi.

Punctul central, la nivel vizual, sunt roţile speciale B&B, jantele variind între 20" şi 23" - pneurile cele mai mari care pot fi montate pe aceastea fiind de 315/25R23.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.