BMW M4 (by HEX) cu grafice Gulf? Hmmm...

Cineva a îndrăznit să folosească renumitele culori Gulf pe caroseria umflată a lui BMW M4.

BMW M4 (by HEX) cu grafice Gulf? Hmmm... BMW M4 (by HEX) cu grafice Gulf? Hmmm...

Folosirea graficelor Gulf pe o maşină - oricare maşină - nu este o crimă, prin definiţie. Însă, pentru persoane cu uşoare tulburări obsesiv-compulsive - recunoaşterea este primul pas - a vedea Gulf pe orice altceva decât pe maşinile (şi pe urmaşii acestora) care au alergat în competiţii în această uniformă este uşor exagerat. Nu la fel de exagerat ca folosirea furculiţei cu mâna dreaptă, când în stânga ai cuţitul, ci doar uşor exagerat.

Maşini actuale care au voie să folosească Gulf? Noul Ford GT, de exemplu. Şi Porsche 918 Spyder. Şi McLaren P1. Adică urmaşii monştrilor sacri Ford GT40, Porsche 917k şi McLare F1 Longtail.

Băieţii de la HEX Tuning s-au ocupat un pic şi de partea de putere, ducând motorul I6 turbo de la 431 la 510 cai-putere (şi 708 Nm) cu ajutorul unui pachet de chiptuning. Nu au fost declarate cifrele de performanţă, însă probabil că sprintul 0-100 km/h, altfel săvârşit în 4,4 secunde, a scăzut uşor. 

Însă asta nu face BMW o maşină care se laudă cu ceva cu ce nu are - în cazul acest, spirit competiţional. În cel mai recent weekend automobilistic, BMW a căsăpit, în etapa DTM 2015 de la Zandvoort, rivalii de la Audi şi Mercedes, M3-urile reuşind să treacă linia de finiş în grup - în cursa de sâmbătă, primele şapte maşini au fost BMW, în timp ce duminică podiumul şi locurile IV şi V au fost ocupate de BMW. 

via BMW Blog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.