Cineva şi-a imaginat (deja) cum ar arăta noul Ford GT în culorile Gulf şi Martini

A existat o vreme în care maşinile din motorsport erau recunoscute după reclamele la băuturi alcoolice, ţigări şi companii petroliere. Mai nou, culorile Martini au revenit în Formula 1, dar încă mai este mult de mers pentru a reveni pe scară largă la vechile obiceiuri. Ce bine că există Photoshop, nu?

Cineva şi-a imaginat (deja) cum ar arăta noul Ford GT în culorile Gulf şi Martini Cineva şi-a imaginat (deja) cum ar arăta noul Ford GT în culorile Gulf şi Martini

Câţiva pasionaţi de motorsport au transformat (deja) noul Ford GT într-un monstruleţ de circuit cu ajutorul minunatului program denumit Photoshop.

Sigur, americanii de la Ford au spus deja că noul GT reprezintă un fel de dovadă vie a implicării lor în sporturile cu motor, însă ştii cum e - unii au mai multă răbdare decât alţii, aşa că Jonisbal, Yasid Design şi CarWow au pus mouse-urile la treabă şi au aplicat culorile clasice Gulf Oil şi Martini Racing pe proaspătul GT.

Jonsibal a pus supercarul american pe o linie de pituri unde aşteaptă cuminţi şi alte exemplare colorate ale noului GT, în vreme ce Yasid Design a făcut un cadru ceva mai artistic, cu GT-ul Gulf plasat în interiorul unei curbe. În cele din urmă, cei de la CarWow au mers mai departe şi au aplicat culorile Martini pe coupe-ul plin de muşchi făcut de Ford.

În cazul în care ai uitat, îţi reamintesc că originalul Ford GT40 a câştigat de patru ori la rând cursa de 24 de ore de la Le Mans, între 1966 şi 1969, dominându-i pe cei de la Ferrari.

CarWow

Jonsibal

Yasid Design

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.