BMW M6 – supertuning audio

Autor: Oraan Mărculescu 28 aug. 2008 Tuning auto

Draga, ai pus si subwooferul?Proprietarul acestui BMW M6 a  considerat că maşina lui merită un tratament deosebit. Însă nu a apelat la tunerii obişnuiţi cu upgradarea acestui tip de bolizi, ci la specialiştii "audiofili" Car Concepts. Aşa încât acest BMW M6 nu atinge puteri ameţitoare şi nici nu arată ca o brută. Dar se va face remarcat oriunde există urechi.

Dacă un alt deţinător de BMW M6 foloseşte portbagajul pentru genţile de voiaj, în acest caz portbagajul a fost tapetat cu fibră de sticlă şi piele gri-scrum, ascunzând, de fapt, aparatura electronică necesară pentru propulsarea uzinei de putere auditivă: amplificatoare Audison Thesis, subwoofere JL Audio, sistem mixer Hertz Audio MLK-3.

Inedit - tweeter pe montantul fataÎn interior, tweeterele sunt "împrăştiate" peste tot – surprinde ineditul soluţiei pentru montanţii faţă. Sistemul iDrive nu a fost suprimat, ci a fost folosit ca bază pentru upgrade-ul Nav-TV, iar interfaţa a fost modificată pentru a primi un iPod Knudson, plasat în torpedou.

La toate acestea se adaugă câteva "banalităţi", cum ar fi jantele speciale de 22" sau evacuarea Eisenmann, din titan. Cât despre costuri… acestea sunt direct proporţionale cu atenţia pe care o va atrage acest BMW M6, când sonorul va fi dat la maxim.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide